Overbelast energienet? UPS biedt de oplossing

Overbelast energienet? UPS biedt de oplossing

Met alle duurzame oplossingen die zich tegenwoordig in razendsnel tempo ontwikkelen, wordt er ook wat gevraagd van het energienet. Sterker nog, het energienet raakt overbelast. Energieleveranciers bereiden zich voor op een uitbreiding van het net, maar zover is het nog niet. Zeker in situaties waar stroomuitval een rampscenario oplevert, is het zaak dit te voorkomen. UPS’en bieden dan dé oplossing. Lees maar mee.

Of het nu gaat om medische locaties, serverruimtes, laboratoria of belangrijke plekken in andere branches, daar waar een continue stroomtoevoer van cruciaal belang is, is een UPS onmisbaar. Het systeem wordt ingeschakeld zodra de stroom uitvalt, waardoor je te allen tijde voorzien bent van de juiste energie voor jouw apparatuur.

50-60 Hz-omvormers

Door de jaren heen hebben wij klanten voorzien van deze extra, onmisbare tool. En we merken dat steeds meer branches het belang van deze systemen ontdekken. Zo ook in het buitenland. Want wist je bijvoorbeeld dat we ook UPS-omvormers leveren? Zo ook voor de Amerikaanse markt waarbij de UPS 50 Hz omzet naar 60 Hz. Kortom, opties genoeg! Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Terug naar overzicht
Zoeken