Ga voor een lange levensduur van jouw UPS en transformator

Ga voor een lange levensduur van jouw UPS en transformator

Goed werkende apparatuur waar je op kunt vertrouwen en waar je geen omkijken naar hebt. Dat wil toch iedereen? Net als een lange levensduur van de technische uitrusting. Ook bij UPS’en en trafo's maken goed onderhoud en de juiste omstandigheden het verschil. Hoe dit zit? Je leest het hier!

Zodra wij een aanvraag binnenkrijgen voor het plaatsen van een UPS of trafo is het voor ons heel belangrijk om te weten waar deze voor ingezet gaat worden en hoe de omstandigheden van de locatie zijn. Is de apparatuur uiteindelijk ingebouwd, dan zit onze taak er nog niet op. Wij geven je bijvoorbeeld ook advies over hoe je het onderhoud uitvoert om uitval te voorkomen.

Beperk storingen tot het minimum

Wil je hier helemaal geen omkijken naar hebben en de kans op storingen tot het minimum beperken? Dan kun je een Service & Onderhoud-contract bij ons afsluiten. Daarbij voert één van onze servicemonteurs jaarlijks het vereiste onderhoud uit en signaleert kansen om de levensduur van de apparatuur te vergroten.

Met het oog op de klant

Eén van de klanten waarvoor wij periodiek onderhoud aan de UPS en trafo’s uitvoeren is FYEO (For Your Eyes Only). Onlangs waren wij bij één van de vestigingen van deze oogkliniek. Vorig jaar vervingen wij de accu’s en hebben wij de UPS geüpgraded. Belangrijk om te weten: de omstandigheden bepalen mede de levensduur van de apparatuur. Zo staan de UPS en de trafo’s bij deze locatie in de garage, waar de temperaturen behoorlijk kunnen oplopen. En juist die hoge temperaturen zijn hardnekkig voor de apparatuur. Accu’s gaan normaliter tien à twaalf jaar mee, maar bij temperaturen tussen de 25 en 30 graden wordt de levensduur gehalveerd.

Optimale levensduur

Wij denken graag mee bij het bepalen van de meest geschikte locatie voor het plaatsen van de apparatuur. Alles om de levensduur daarvan te vergroten. Maar we beseffen maar al te goed dat je er soms niet aan ontkomt en dat de omstandigheden niet optimaal zijn. Door op tijd controles en onderhoud uit te voeren, zorgen we ervoor dat de apparatuur goed blijft werken en vervangen we onderdelen voordat het te laat is.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Onze specialisten staan je graag te woord.

 

Terug naar overzicht
Zoeken