De weg naar goed werkende transformatoren

De weg naar goed werkende transformatoren

Een operatiekamer waar de stroom uitvalt of op cruciale plekken in de industriële of maritieme sector. Dit kan veel schade opleveren, niet alleen economisch maar het kan ook mensenlevens in gevaar brengen. Goed werkende apparatuur voorzien van de juiste stroom en spanning is dan ook écht onmisbaar. Bij Belpa zijn we dag in dag uit voor onze klanten druk in de weer om de meest optimale omstandigheden te creëren, zonder ook maar iets aan het toeval over te laten. Maar voordat we onze transformatoren inbouwen gaat er een heel proces aan vooraf. Een aantal vraagstukken die de revue passeren delen we graag met je. Lees maar mee!

Zodra er op ons kantoor in Harderwijk een aanvraag binnenkomt, gaan wij direct aan de slag. Niet dat we meteen op de locatie staan om deze te voorzien van de meest optimale technische snufjes… Nee, op dat moment komen we in actie door veel vragen te stellen. Zo willen we alles weten over de locatie. Het doel voor de inbouw van de transformatoren is daarbij belangrijk, maar ook op welke plek ze worden ingebouwd. En daar komt een hoop bij kijken. Een bezoek aan de locatie en het inventariseren van de wensen en de benodigdheden is dan ook de volgende logische stap.

Technische kennis en kunde

Op dat moment komen de echte technische vraagstukken om de hoek kijken. Zo bekijken we het doorgangsvermogen van de UPS (Uninterruptible Power Supply), onderzoeken we wat er precies nodig is aan autonomie vermogen (dat wat er daadwerkelijk aan batterij nodig is) en bekijken we de interactie met de transformatorkasten. Met die gegevens berekenen we welke transformatoren er nodig zijn en welke techniek daarbij passend is.

Ervaring is alles

Je merkt het al, bij het inbouwen van transformatoren voor het omzetten van energie komt heel wat kijken. Kennis en ervaring die wij bij Belpa ook graag voor jou inzetten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

Terug naar overzicht
Zoeken