De gezichten achter | Henny Hardeman

De gezichten achter | Henny Hardeman

'Ik blijf tot mijn pensioen bij Belpa'

Henny Hardeman is al jaren een onmisbare kracht bij Belpa. Als Office Assistant ondersteunt ze de verkoopafdeling en neemt ze voor onze servicemonteurs de administratieve taken uit handen. Haar loopbaan bij ons begon als uitzendkracht, maar al gauw werd ze een vast teamlid. En dat terwijl ze stiekem nog niet eerder van Belpa had gehoord. Hoe dat zit? Je leest het hier!

“Eind 2010 ben ik bij Belpa begonnen als uitzendkracht. Ik werkte tot die tijd iets verderop bij een palingrokerij waar ik de financiële administratie deed. Helaas ging het bedrijf failliet en kwam ik op straat te staan. Dat werd dus zoeken naar een andere job”, begint Henny enthousiast te vertellen. “Via het uitzendbureau kwam ik in aanraking met Belpa. En hoewel mijn oude werkgever niet veel verderop zat, kende ik het bedrijf niet. Ik dacht eigenlijk dat ze iets met verpakkingen deden, haha.”

Kijken wat het wordt

Inmiddels weet Henny natuurlijk wel beter én heeft ze het na al die jaren nog steeds enorm naar haar zin. “Voordat ik hier begon te werken had ik nog niet zo’n goed beeld van het bedrijf, maar met het idee ‘we kunnen altijd kijken of het wat is’ ben ik hier naar toe gegaan. Mijn man is wel technisch aangelegd en heeft mij destijds één en ander uitgelegd zodat ik beter begreep wat Belpa doet. Het eerste gesprek hier was direct leuk. Ik vond de mensen vriendelijk en het werken in een informele organisatie sprak mij erg aan. Alleen maar pluspunten dus.”

Technische kennis

In haar dagelijkse werk neemt Henny het administratieve gedeelte van het werk van de servicemonteurs uit handen. Daarbij neemt ze ook de planning van de service en onderhoud werkzaamheden voor haar rekening. Met boekhouding doet ze nu niets meer, zo laat Henny weten: “Ik weet inmiddels ook wel wat meer over de techniek die achter de producten schuilgaat, maar vraag me niet het naadje van de kous hoor”, zegt Henny lachend.

De juiste werksfeer

Met nog vijf jaar op de teller voordat ze met pensioen mag is Henny vastberaden over haar toekomst. “Ik haal mijn pensioen hier wel hoor. De variatie van administratie, klantcontact en de leuke collega’s maakt mijn werk zo leuk. Heel veel dingen vind je gauw normaal. Dan zie je het niet meer, maar nu ik er zo over nadenk is het echt de fijne werksfeer die het ‘m doet. Juist dat maakt de organisatie zo mooi. En dan te bedenken dat wij samen producten leveren voor echt grote projecten. Dat maakt mij wel trots”, sluit Henny haar verhaal af.

Terug naar overzicht
Zoeken