Belpa-medewerkers naar Italië voor bijscholing

Belpa-medewerkers naar Italië voor bijscholing

Kennis en kunde. Bij Belpa staat het er bol van. Maar wie denkt dat men is uitgeleerd heeft het mis. Het volgen van trainingen en bijscholingen is iets dat menig Belpa-medewerker dan ook doet. Zo ook Christiaan en Peter, die daarvoor zelfs overvlogen naar Italië om bij Siel, leverancier van onder andere UPS’en, de laatste ontwikkelingen in het echt te aanschouwen. Peter – engineer bij Belpa - praat ons bij!

“De producttraining duurde drie dagen. Er werden drie type systemen besproken waarbij er bij elk systeem werd uitgelegd waar je op moet letten, welke mogelijkheden het systeem heeft en hoe de bediening van de menustructuur werkt. Maar ook de configuratie werd besproken en het in- en uitschakelen van de bypass. Kortom; van de systemen werden alle opties en mogelijkheden tot in detail doorgenomen”, vertelt Peter.

Bevestiging van bestaande kennis

Peter, die werkzaam is als engineer, maar ook de verkoop ondersteunt wanneer dat nodig is en zich daarbij ook bezighoudt met het testwerk en systeembeheer, heeft vooral een aantal dingen bevestigd gekregen, zo laat hij weten. “Het was in die zin niet allemaal nieuw. Voor mij was het vooral nuttig voor wanneer ik inval bij service-werkzaamheden en wanneer mij gevraagd wordt mee te denken met bijvoorbeeld welke kabels we nodig hebben voor bepaalde UPS’en. En doordat Christiaan ook mee was naar Italië heb ik nu altijd iemand om mee te overleggen.”

Ervaring rijker

Peter kwam dus terug met een koffer vol met nieuwe ‘bagage’, maar ook een compleet nieuwe ervaring. “Het was namelijk de eerste keer dat ik gevlogen heb. Mooi om dat ook eens meegemaakt te hebben.” Zo zie je maar weer, bij Belpa zoeken we het op alle fronten hoger op.

Terug naar overzicht
Zoeken