Belpa doneert trafo aan goed doel

Belpa doneert trafo aan goed doel

Dagelijks steken we bij Belpa de handen uit de mouwen om met onze producten op cruciale plekken, zoals een operatiekamer of locaties in de industriële of maritieme sector, apparatuur te voorzien van de juiste stroom en spanning. Het geeft ons energie bij te dragen aan het creëren van de meest optimale omstandigheden op plekken waar uitval van apparatuur te allen tijde voorkomen moet worden. Maar we worden net zo blij als we ook een steentje mogen bijdragen aan het levensgeluk van de medemens. Daarom schonken wij onlangs een transformator aan Stichting Vaarwens.

Stichting Vaarwens

Stichting Vaarwens biedt mensen in hun laatste levensfase gratis, individuele dagtochten aan op het water. Samen met zijn of haar naasten ervaren ongeneeslijk zieken of uitbehandelde mensen een dag uit in een prachtige omgeving. Even niet ziek zijn, weg van alle medische toeters en bellen, maar gewoon voelen, ervaren en samenzijn. Stichting Vaarwens maakt het mogelijk.

Warm hart

Een prachtig initiatief dat wij een warm hart toedragen. We doneerden dan ook met veel plezier een transformator die zorgt voor een veilige, elektrische scheiding tussen de aansluiting op het schip en de benodigde medische apparatuur van de gasten. Alles om het dagje uit voor de gasten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Terug naar overzicht
Zoeken