Afdrukbare pagina
NederlandsEnglish
UW PARTNER IN ELEKTROTECHNIEK
Onze partners
Onze partners
Tripp lite
Tripp lite

Wat is Belpa?

Belpa is naast producent en leverancier van transformatoren, voedingen, DC/AC-omvormers, etc. ook uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf op het gebied van totaaloplossingen binnen het segment “Energievoorziening binnen de Elektrotechniek”.

Om dit te kunnen realiseren is de laatste jaren ook de organisatie duidelijk daarop afgestemd. Dit geeft opdrachtgevers de mogelijkheid om alleen de benodigde componenten in te kopen of het complete project bij Belpa onder te brengen. Door jaarlijks te blijven investeren in de benodigde kennis en in productverbeteringen, gekoppeld aan de normen die binnen de specifieke gebruikersgroepen worden gevraagd, kan Belpa samen met de opdrachtgevers tot optimale resultaten komen waarbij ook de prijs-/kwaliteitverhoudingen een belangrijke rol spelen. Door al deze mogelijkheden en de manier waarop Belpa functioneert is de hieronder genoemde slogan zeker op zijn plaats:

“Belpa, al 70 JAAR uw partner in Elektrotechniek”.

 

 

Belpa sponsort electronica
20 maart 2017
                                        

 

Klik hier voor de link naar de website van Stichting Vaarwens 

Klik hier voor de link naar Facebook van Stichting Vaarwens

 
Lees verder...
Elektro Vakbeurs Hardenberg
26 november 2016

Beste relatie,
 

Van 29 november a.s. tot en met 1 december a.s. zullen wij aanwezig zijn op de Elektrovakbeurs te Hardenberg.

Op 412 in hal 4 zullen wij een paar oplossingen laten zien met betrekking tot energievoorziening met transformatoren.

Dit kan zijn voor medisch gebruikte ruimten, industrie en diverse scheepvaarttoepassingen uitgevoerd met of zonder beveiliging of bijvoorbeeld energiemeting.

Onze toegevoegde waarde als kennispartner kan voor u erg nuttig zijn! Daarom levert Belpa ook een gastspreker tijdens de lezingen omtrent medisch gebruikte ruimten welke op woensdag 30 november a.s. van 15:00 uur tot en 17:00 uur zullen plaatsvinden. Wij zien u graag!  

 

Klik hier voor het bestellen van toegangskaarten.

 

Link naar de site van Roukema Support+informatie voor opgave lezingen. 

 

Lees verder...
Verdere verlaging CO2–uitstoot
2 november 2016
 

Verdere verlaging CO2 – uitstoot door LED – verlichting. 

 

Belpa heeft een volgende stap gezet om de uitspraak voor het verder verlagen van de CO2 – uitstoot in de bedrijfsomgeving ook daadwerkelijk waar te maken. Nagenoeg alle bestaande verlichting is vervangen door LED-verlichting. Na de ingebruikname van de eigen PV – installatie sinds juni 2014, waarbij ook Energieopslag een rol speelt, is dit een logische vervolgstap. Alles gecombineerd draagt eraan bij dat Belpa als producent en leverancier niet alleen hoogwaardige oplossingen aanbiedt op het gebied van energievraagstukken, maar ook als bedrijf haar eigen verantwoording neemt om in de directe leefomgeving te komen tot een verbetering van het milieu. Naast een beter milieu helpt het ook om de energiekosten sterk te verlagen. Dus aan alle kanten levert dit een duidelijke win-win situatie op. Wij staan als organisatie graag voor u klaar om u te helpen ook dit soort belangrijke stappen te kunnen zetten. Bel of mail ons met uw vragen.  

                                         

Lees verder...
© Belpa BV - Nobelstraat 48 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341-462020 - Kamer van Koophandel Harderwijk 08016318